Ny onsdag........

.......påbörjad och nu efter lunchavbrott med "spontan-pyttipanna" i matlådan är det bara resten kvar av arbetsdagen. Att det blev matlåda får väl tillskrivas makens bristande entusiasm för stek. Vilken stek det än må vara, så föredrar han helst något annat. Igår hade det blivit några bitar kalkon över och en potatis, som han erbjöd mig istället för att ta repris på sin tisdagsmiddag.
Tillsammans med två ägg blev det en "pyttipanna-omelett"...typ, med småtomater, i en snabbtillagad matlåda under en reklampaus på teven.
Så var det dilemmat avklarat och fyrkantiga lådan får vara kvar nån mer dag i frysen istället.
Fullbemanning på kontoret även idag (nästan hela dagen) känns lite som en lyx, att gärna vänja sig vid.
Det börjar yppa sig möjligheter att göra förbättringar på många plan, som varit planerade att ta tag i sen långt tillbaka.....positivt.
Sen lyckades det bli en halvtimmas övertid iallafall. Mycket beroende på inkommande chaufförer med frågor och därefter lastning av tunna i den egna bilen, för transport i grannskapet på hemvägen.
Inga tog ett pass vid spisen, så nu finns hamburgare med brunsås till imorgon och köttfärssås till fredag.
Lottodragning "att se fram emot" och grundad med två alvedon i morse är jag (för att vara jag) ovanligt rörlig fortfarande fast det snart är ett halvt dygn sen piller-intaget. Vill till att uppskatta positiva bitar då de yppar sig........ 
 
I morgonregnet vid sex-tiden, kunde det skådas ett tält som övernattade vid vattenbrynet.
 
"Tråkbelöning" för själsdödande registervård..........hur många gånger kan man skriva exempelvis Gössäter Gössätersvägen innan man dör av leda?
 
Inga "tog tag i't".............
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0