Önskningar.........

......kan vara av många olika slag. För egen del önskade jag mig inte måndag idag, men det var vad som erbjöds (visserligen i vanlig ordning, men......) och då är det bara att "gilla läget".
Men ibland kan man uppfylla en del "önskemål" snabbare än beräknat och olika äro det som efterfrågas.
Senare denna vecka yppade sig idag akut en möjlighet, att "bjuda på" en sopbilsrunda för ytterligare en pensionär (än de som redan testat/testar). Detta efter ett "förfluget uttalande, att det kunde vara kul" för det gjorde jag som ung.
Nu får vi se vad hen tycker......... efteråt: Var det nostalgiskt kul, eller bara jobbigt?
Annars är det hektiskt som måndagar brukar vara, dock med en något lugnare telefon. Den får inte "fnatt" lika ofta längre, men läroperioden gör att det måste få ta tid att smälta alla variationer av inkommande ändringar för nye kollegan och då går tiden fort i alla fall. Och varje enskilt ärende gör av med tredubbel tid.
Learning by doing....... är en mycket bra metod, om man får hållas i sin egen takt och ta in. 
Äntligen hemma efter ett stopp för lite mat och ny tevetidning. In med två bakpotatisar i ugnen, sen ljuga klart var tanken medan dessa bakade. 
 Men se det hanns inte med, för att ha bank på nätet är ingen "quick fix". Skulle bara fixa en enkel sak och fråga nå't annat. Men inte fick man prata med nån inte. Bara återvända till nätet och fixa ny telefonkod (nu pratar vi Swedbank som inte används så särskilt ofta). När det var "kirrat" ringa igen för att använda denna, då säger telefonsvararen: Vi jobbar så fort vi kan, den beräknade väntetiden är tjugo minuter och du har nummer 73 i kön.
Vilket innebär: inte bara kvällens agenda förstörd (även om jag la på luren), utan också lunchen imorgon då jag måste besöka bankkontoret i Tibro istället. Visst är det lysande med alla förenklingar.........
Så irriterad....... räkröra och potatis smakade iallafall bra och nu kaffe i fåtöljen.....med GODIS!
 
"Mystisk" morrondimma över sjö........
 
....eller kanske bara mysig.
 
Smakade iallafall bra....egenhändigt gjord räkröra, så det så.

Kommentarer
Postat av: NORRSKEN EMMISH

åh va god mat =)

smarrigt

2017-08-21 @ 18:56:03
URL: http://nouw.com/lillemmish

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0