Tröttare än trött........

.....var jag i morse, när mobilen "kvittrade" uppgång. Även om magen börjar på att återgå till mitt normalläge så är det stelt och bär emot, att starta en ny dag alldeles för tidigt.
Dessutom pep telefonen och nya kollegans hårda arbetsinsats de senaste veckorna verkar att ha tagit ut sin rätt (eller hur man nu ska uttrycka att bördan varit långt mer än normal). Så han aviserade huvudvärk och sjukläge, åtminstone idag. Hoppas han piggnar till snarast.
Själv har jag haft besök och bisittare från huvudkontoret idag för att försöka ta ett steg till, med en ny arbetsuppgift att registrera i systemet, som skjutits på framtiden tillräckligt länge. Det har inte varit bråttom men nu börjar det bli skarpt läge inför nästa fakturering. Tror att jag har fattat, efter att ha haft många att träna på, göra lite fel, bli utkastad under registrering, starta om osv.
Nu är det en fyrkantig låda från Findus som väntar i micron och sen några få timmar till, innan jag inte får glömma att gå till hårfrisörskan, då jag "fick en ny chans" klockan fem idag.
Och kontorshunden har inte glömt våra rutiner, hon väntar nu återigen snällt på tröskeln för att "få slumpen".
Mitt under lunchtimman aviserade assistentkollegan via sms att han åter är fit for fight imorron.
Åkte via Bagar'n och köpte med fikabröd till frisörskan, som plåster på såret då jag missade förra tiden. Hade köpt ett extra wienerbröd ifall någon annan var där samtidigt och det visade sig att det var min förra frisörska (för hur längesen somhelst) som var där för "kollegahjälp" med egna frisyren........
Kom i god tid den här gången och vi hann även ta fikan under min klipptid, alla tre. Det var trevligt.
Väl hemma fanns det sen lite liv kvar i Inga och nu bakar en paj i ugnen till imorgon.
Takfirman återvände också idag och redan imorgon börjar arbetet med att lägga nytt tätt tak på gäststugan, då vi via telefon konfererade om offerten vid lunchtid.
Maken skulle på fotboll, så ensam hemma med en arbetande tvättmaskin och icke att förglömma....fåtöljen.
 
Maken tyckte det var viktigare att riva upp gamla plattor, än städa/plocka ordning inne......olika äro prioriteringsordningen.......
 
Paj i ugnen......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0