"Vila upp mig".......

.....på jobbet idag, för att åter vara ledig imorgon. Nej inte direkt, men det är ändå en förändring i göromål idag mot igår och lördags.
Framåt kvällningen igår efter en intensiv grillsittning, var det "lagom att landa" i fåtöljen och följa lite friidrott.
Medan jag gjorde detta var grabbarna med morfar nere vid badet. "För det är ingen sommar om man inte har badat i Fagersanna vid Stationsbadet" sa bröderna. Nåväl morfar offrade sig och följde med, men hoppade badet.
Därefter var det bastu som gällde, men det hoppade jag.....
Strax innan dess somnade storasyster i morfars säng vid en barnfilm, medan lillebror ljudligt jagade flugor med en flugsmälla. Tror dock inte att han fick nån träff.
Sen hamnade han hos mig i fåtöljen och efter att ha kollat in en resebroschyr ordentligt, somnade han för tredje gången, även jag satt och halvsov tills han blev omhändertagen.
Då stapplade jag på stela lemmar in till min egen säng och slocknade snällt, för att vakna av mobilens "Välkommen ur sängen, det är återigen måndag".....
Som alltid med mycket att göra, så går dagen fort och chefen är dessutom tillbaka efter tre veckors "semester" (han har väl inte helt kunnat släppa jobbet, även om vi "försökt" vara sparsamma med informationen).
När jag kom hem var det bara morfar och storasyster hemma, de satt och fikade på verandan. Jag fixade också lite fika och satte mig hos dem. Jag vill ha det där ägget sa Ia och jag gick in efter ett hårdkokt som fanns i kylen. Men av hennes min att döma var det helt fel. Det var hennes "Kinderägg" som blev över ,från biobesöket igår hon menade. Bara att gå in och byta.........då var det bra.
Nu får vi se när resten dyker upp igen. De är på visit i Hörnebo och shoppingrunda i sta'n sas det.
Nu stundar alltså en ledig dag, med en "späckad agenda". Det ska fikas i Tidan, kollas loppis i Hjo (och Tibro igen kanske) samt säkert ätas glass i Hjo dessutom.
Sen får vi se vad onsdagen har att bjuda.....jobbmässigt, en hel del misstänker jag.
 
Fortfarande trött och det är bekvämare här än i sulkyn.
 
En grillmästares hårda jobb.......
 
....innan koncentrerad ätning, eller fula grimaser startar.
 
Men, vad försöker du stoppa i mig mamma....?
 
Kanske hinner äta färdigt, innan jag somnar......men förresten, vi ska ju ner och bada!
 
Rätt ägg levererat....efter två mackor och en halv banan.  Nu så!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0