Det lackar mot jul.......

...... och sista arbetsdagen tuffar på med ett antal samtal av varierande art och trevnad.
En del lackar ur kanke man kan säga......
Dock får man aldrig vara helt glad, då vi nyss nåddes av meddelande från en av bilarna som kört sönder och blivit stående.
Nu påverkar detta inte mig personligen särskilt mycket. Men stressade kollegor som har det tufft ändå har man stor medkänsla med. Som har fullt tillräckligt att göra utan sådant menar jag och ser sin julledighet krympa till knappt något, trots helg.
För egen del är det dock mindre kul att få skäll och skit för att kunden själv inte fått fram sin tunna i tid och av den anledningen inte fått tömt: "Är Ni inte ett serviceföretag????"....var väl det "snällaste" hen hävde ur sig.
Var ute på lunchen och handlade några saker, samt hämtade min julklapp från arbetsgivaren, som jag för bara två dagar sedan valde ut på nätet. Det var faktiskt Postnord som skötte transporten ypperligt.
Men nu ringer snart ledighetsklockan.....för mig och jag ska beställa thai-mat med hem. Det känns i alla fall ganska bra. Får skaka av mig allt negativt när jag passerar ytterdörren, på jobbet. 
Ikläda mig "the Christmas Spirit" istället och njuta av ett ny-städat hus vid hemkomsten.
Maten smakade bra, huset var städat, samt en tvättmaskin klar och upphängd. Nu snurrar nästa i maskinen för mig att ta hand om lite senare.
Imorron drar maken iväg till Ängelsberg med en säng och för att stanna kvar på jullunch över Julafton. Han återvänder på Juldagen. Men jag ska ta igen mig och ladda de batterier, som fortfarande är laddningsbara samt besöka syster för julfirande en stund.
Som sagt Annandagen kör klanen julafton iår. Ikväll är det Liverpool och "På spåret" som gäller, imorgon "Uppesittarkväll" (med sedvanliga nitlotter förmodar jag). Men spela roll..........
 
"Månen går sin tysta ban....men snön lyser inte vit på fur och gran."
 
 Min företagsjulklapp för iår.
 
Julmiljö på vardagsrumshyllan......
 
.....och vårt bidrag till årets hög. Växer troligen till det dubbla på Annandagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0