Hur snart blev det......

....inte söndag. Alldeles precis var det fredag eftermiddag och nu är det söndag kväll. Hur gick det till egentligen. Känns som om jag inte hunnit med något som vanligt.....
Men har ju tvättat en del, lagat lite mat, varit på julstämning och slagit in närapå alla julklappar vid det här laget.
Kollat fotboll och handboll, Liverpool gick det extra bra för, medan Sveriges damer i handboll fick stryk. Nu ska de på't igen och då får vi hoppas de gör en bättra match än gårdagens.
Maken åter från futsal, där Fagersanna för första gången någonsin var i final, men föll efter förlängning. Efter att han kommit hem till dukat bord, har han nu tagit sig an tröjtvätt.
Handbollsmatchen startade precis.......få se hur det går.
Apropå vinst, så vann jag åttio spänn på Joker igår, inga miljoner men mer än noll och intet.
Även Bingolotter till Uppesittarkvällen köpta, en dubbel och en enkel (som vanligt). Trisskalendern ligger här på bordet också, många möjligheter till påfyllning alltså.........men blir det så.......?
Maken hemma från tvättuppdraget och har serverat kaffe till fåtöljen. Nu drar han sig tillbaka till sin fåtölj och dator, för att i sociala medier redogöra för FagersannaIF:s bravader i den egna cupen.
Nu fortsatt stickande av ärm nummer två på den ofärdiga tröjan till mig. Tar nog några dagar till innan den är helt klar. Blir den godkänd?....återkommer i frågan.
 
En av dessa tomtar bor nu här hemma i en stubbe......
 
Julstämning, krävde lite snö, verkar arrangörena ha resonerat och dumpade lite mitt på torget.
 
Dagisbarnens tävlande julgranar.....inne i Gallerian.
 
Tre granar......
 
Enorm "adventsmåne".......
 
Middag à la Inga.......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0