Julfika och hårt arbete.....

....har det varit idag, två ytterligheter alltså. Började med en tur till second hand, där vi skulle träffas vid elva. Då har nog de flesta "sprungit ifrån sig" och inte så mycket folk i omlopp.
Ack vad vi bedrog oss, för klockan elva stod det på entrédörren att det skulle vara besök av Lucia....
Men då alla andra tittade på framträdandet, såg iallafall jag till att bli klar med shoppingen. Tre småsaker blev skörden idag, innan vi fortsatte hem till kompisen (som inte hittade något). Kaffe, pepparkakor och lussekatt smakade bra och en timmas trevligt tjatande, samt byte av julklapp som traditionen bjuder sen väldigt långt tillbaka.
Därefter dags att ta en snabbvisit på ICA innan hemfärd och bland inköpen dagens middag. Kycklingkebab med extra stora pommes frites är ätna och medan ugnen jobbade passade jag på att slå in de två sista julklapparna. Nu är ALLA klara för i år. En del julpynt fick lämna garderoben och första gardinen är bytt.
Därefter var det dags att ta hand om den från imorse påbörjade julkex-degen. 
Är helt slut i ryggen efter allt kavlande, men sista plåten ringde precis från ugnen, så även den traditionen är i hamn för iår......
Tittar nu på Tottenham, som kör över Stoke och vilar ryggen samtidigt. Sen ska jag titta på "På Spåret" som jag spelar in reprisen av just nu. Kollade på Idol live, spelade in handbollen och såg den efteråt. Bra gjort av Sverige att spöa Norge för första gången på sju år i tävlingsmatch.
Imorron väntar dubbelderby från England.......
 
Degen påbörjad, havregryn och mjölk ska stå och svälla i sex timmar nu......
 
....då hann jag se Lucia på second hand.....
 
....och fika hos kompisen, där det var fint dekorerat både ute.....
 
....och inne.
 
Middagen serverad.....("mitt i skidor på teve".... sa maken) Tack så mycket heter det sa jag då....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0