Julshopping.......

.....till jobbet, står på agendan idag. I år ska de inte jobba alla helgdagarna, men en del i alla fall och lite matnyttigt (och onyttigt) att stärka sig med innan avfärd brukar vi se till att det finns. Så också detta år är det tänkt.
Årets mörkaste dag, men nu vänder det.........
Maken hade fått julgran med belysning på plats i glashuset, men jag orkade inte börja med dekoreringen igår.
En kompis tittade in en kortis och hämtade en bläckfisk som skulle "flytta" till en annan kompis' (ny bäbis i bekantskapskretsen).
Zlatan gjorde mål igen igår, men vad hjälpte det, de fick ändå stryk av Bristol (från en lägre division) i ligacupen och det i allra sista spelminuten. Snopet är väl bara förnamnet, då de till råga på allt var titelförsvarare.....
Solen är på besök, allt enligt prognosen jag såg igår innan jag "föll isäng".
Maken var "shoppingsugen" så han ringde från sta'n där han lämnat leasingbilen på service och frågade om lista..... och visst kunde han få en sån.
Då behövde bara jag koncentrera mig på det till jobbet, vilket kändes väldigt skönt. Så nu är det riggat inför morgondagen och helgen.
Bara ett litet ärende på hemvägen och inga mastodontkassar att bära in från bilen heller.......
Då orkar kanske jag till och med pynta granen vid hemkomst. Har "festat" på en diklofenak idag och är inte alls så öm i alla muskler som vanligt. Nej jag springer inte och hoppar lätt, men udden av stelheten är tagen för en dag.
Vore bra om man kunde/fick käka dom regelbundet, men säg den "glädje" som är beständig.
Hemma, fikat, klätt granen och med förenade krafter baxat in ett bord för julsammankomsten (det var inte särskilt tungt).  
Nu strax fåtölj för relax. Tvätten sparar jag till imorron, mat till lådan? vi får se senare.
 
Uppdukat på jobbet.......
 
.....med varsågodkort....typ!
 
Granen duger......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0