Sovmorron, barnvakt och rester........

.....har dagen bestått av. Alla bestämde sig för att sova lite längre idag, även minsta lillebror. Men istället för att utnyttja detta till sömn, beslutade hans pappa sig för att ta en löprunda. Ja alla gör vi våra val.......
Runt lunchtid drog sen föräldrarna iväg på egentid med shopping.......
Lämnande ett sovande barn och tre vakna. Vi skulle läsa en bok stora lillasyster och jag, men hon ångrade sig efter första sidan. Vi hade en informationsstund om Greta Gris och hennes vänner istället. Så nu är jag någorlunda uppdaterad på denna figur med bekantskapskrets.
Det fanns sen köttbullar kvar att göra brunsås och koka potatis till. Det fick bli lunch lagom till lillebror sovit klart.
Vissa barn åt bra, andra mindre bra........
Men pepparkakor och te försvann ner i magarna utan prut nån timma senare.
Föräldrana kom tillbaka runt halv sex och nu ska vi bara vänta på våra pizzor. Det var många som beställde pizzor just nu tydligen.........
Imorron ska jag åka med syster och titta på ett lägenhetserbjudande. Ikväll ringde ansvariga och informerade, medan jag redan via hennes assistent fått informationen på julafton (vilken i sin tur fått den redan i onsdags). Är jag arg eller är jag arg........ vilket jag direkt sa till vederbörande. Förklaringen var: "Jag skulle precis gå på jul- ledighet......Hur många stolpskott finns det? Tänk om jag hade jobbat i mellandagarna, hur snabbt kan man ta ledigt för ideella uppdrag. Komma på morronen och säga: Jag måste vara ledig halva da'n.
Framförhållning....vad är det för något?
 
Pusslet klart.......
 
Frukosten äten.....eller?
 
Äldste grabben tog en bild av sin mamma.....men tyckte min kamera var "skum".
 
Det kom ett till paket från USA.........
 
Det fanns en pingvin med lampor som skiftade färg........spännande.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0