En lång resdag......

.....startade hemma vid 9.00 och sen lyfte vi från Västerås 14.45, efter att barnbarnet levererats till flygplatsen. En halvtimma sen iväg, men planet höll ändå landningstiden. Landa ja, det vobblade ordentligt, ner med en duns och vinglade ett tag. Men ner kom vi och det blåste bra märkte vi nerför trappan.
En hel evighet att gå, in i terminalen och sen långa köer i passkontroll innan vi hittade Stanstedt express och trekvart senare klev av på Liverpool street station. Där hittade vi en taxi som efter en halvtimma kunde lämna av oss vid hotellentrén. 
Checka in, beställa taxi till morgondagen och hemfärdsdagen i receptionen, så det är gjort. Vi har en liten lägenhet med ett litet dubbelrum, salong med säng och teve till master Leo, en hall och badrum med badkar.
Helt ok så långt, nu återstår att se hur sängarna går att sova i.
Ut i kvarteren för lite mat, det var inte det lättaste, fullt "överallt". Men slutligen hittade vi lite tacos/burritos och sen en COOP för fredagsgodis och dricka.
Helt ledbruten...... och ont överallt har jag, så imorron blir det att grunda med alvedon och diklofenak kanske.
Ja vi får se, men fotboll är det som gäller och innan matchen som startar halv ett, Supportershopen och "Hospitality lounge med snacks". Så imorron håller vi på "Spurs"....... men bara imorron.
 
Första etappen avklarad....
 
Nu väntar vi på vårt plan......
 
....och medan vi gör det, underhåller ett Norwegian-plan oss, med att landa och lyfta. Minst 7-8 gånger hann det med innan vi åkte.
 
Nu har det kommit från London och ska återvända dit med oss.
 
Boardad och klar för start.....
 
Nu åker vi Londontaxi.......
 
Master Leo i sin svit.....
 
Middag....typ.
 
Och yrkesskada.....foto att skicka till jobbet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0