I väntan på snön......

.......som är utlovad, lagom till jag ska försöka återgå i arbete. Inte direkt vad jag känner för att troligen behöva skotta mig ut imorron bitti.
Nu ska man väl inte ta ut sorgerna i förskott, men ser ut som om vi måste ha en ordentlig portion tur för att slippa undan den aviserade nederbörden.
Lite snö har det kommit.........
Nytt år brukade på den gamla goda tiden, ge lite klirr i kassan i form av ränta in på konto. Ska kolla hur många ören rikare vi blivit under det gångna året. Inte ett endaste korvöre blev det......... det var bättre förr.
Plötsligt blev det lite hektiskt här i eftermiddag. Först ringde en försäljare (då svarade jag inte, men hämtade fram telefonen) och strax därefter ringde chefen. Jag sa att jag kommer imorron men vill prata så lite som möjligt, eftersom jag låter som en kråka så snart jag öppnar munnen och anstränger rösten.
Vi får se hur det går......
Sen ringde Sektor alarm för att bekräfta installationen och på det kom mail angående kompletterande uppgifter angående den förestående fotbollsresan (inte så långt kvar nu). Alla tummar att hålla för att vi håller oss i skinnet nu med allt tills dess.
För närvarande verkar det regna istället för snöa.......tummar att hålla där med.
Vräker ner gör regnet.........
 
Solen går upp över grannens hus......
 
Någon fick för sig att elda.......röken låg tät ett tag.
 
Sen kom snöandet igång....ett tag iallafall.....
 
Ska snart nyttjas......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0