Ibland undrar man......

.....hur det är ställt med tankeförmågan hos medtrafikanterna. Då jag körde till jobbet i morse och passerade den centrala utfarten från Tibro, stod det en lastbil med släp där som skulle svänga ut åt samma håll som jag körde.
Han var halvvägs ut över den andra körbanan (blockerade den) och "tvingade" även mig på huvudvägen, att lämna plats så han kunde köra ut framför.
Vad gör man? bara att bromsa och släppa fram för enkelhets och självbevarelsedrifts skull, men jag ljus-tutade på honom. Det tog inte många sekunder förrän det kom en kaffemugg ut genom rutan och sen en till. Det var utrikes registreringsplåtar och att det var hastighetsbegränsning med 70 km (när han väl kommit ut på huvudvägen) sket han också i.
Som tur var skulle jag svänga i nästa korsning (så slapp ligga bakom), men han försvann mot Skövde i minst 90 på 70-sträckan.
Gick inte så bra för Liverpool igår, men de har en chans till på hemmaplan om ca två veckor att ta sig till finalen i liga-cupen.
Inte heller lotto levererade, men där blir man väl sällan förvånad.
Blåser gör det en hel del, men en och annan solglimt bjuds det också på.
Julen är nu slut på jobbet. Alla juldekorationer är borttagna, förutom adventsljusstakarna. De får lysa upp de mörka morgnarna ett tag till har jag bestämt. 
Och den nytillkomna kommunens invånare ringer ihärdigt för att fråga vad de ska lägga i sin väldigt stora tunna som de nu börjar få utkörda. Denna "ofantligt" stora tunna är minsta storleken som vi har i alla övriga kommuner. Man slutar aldrig att förvånas över människor.......
Men då var iallafall denna arbetsvecka slut, för min del.......
Packningen är så gott som klar, min alltså och alla resehandlingar. Maken har ännu inte "slängt ner några kalsonger och sockar". Han har inte riiiiiktigt samma reserutiner som jag, dvs. att vara ute i väldigt god tid.......
 
Lite ljusglimtar i mörkret får vara kvar nå'n vecka till.......
 
Bara datorn och toalettväskan som ska i nu........
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0