Inte kul......

... att Liverpool ej kunde vinna igår och därmed är de inte vidare till final i cupen.
Ikväll får vi se om Manchester United tar sig dit, men de har lite bättre grundförutsättning än Liverpool. De vann nämligen första matchen (mot Hull) med 2-0.
Inte heller så kul med den rådande "telefonterrorn" och lappar på hög....överallt. Klen tröst kan möjligen vara, att det finns de som har det värre ändå (exempelvis chefen).
Bara att tugga på och hålla humöret över ytan......
Nu är det lunchrast och då får jag äta min delikata matlåda, som jag så snabbt och lätt fixade till igår. "Bangers and mash" here I come!
Även kontorshunden (på besök) synes nöjd efter måltiden. Enda gången i veckan hon får mat (hahahaa) såg det ut som i alla fall och så är det varje gång hon sitter och väntar på sin "munsbit". 
Efter jobbet lite inköp och sen ska Inga få order om att göra en broccoligratäng till imorgon. Maken var väldigt skeptisk när hon startade och frågan är om han ens bryr sig om att smaka på den.....
Men jag ska ha en god matlåda med mig, med rökt skinka och plommontomater som ackompanjemang.
Ytterligare en dag till handlingarna, med extremt mycket att göra. Telefonen går varm, men med bra kollegor runtomkring är det ändå hanterbart. 
Fick ett tips av en kund idag, hur han gjorde för att lätta på trycket efter att han tvingats att vara "trevlig på övertid" mot besvärliga kunder.
"Ta en tomat i handen och kläm allt vad du orkar", njaaa funkar kanske för honom...... men jag äter nog hellre upp mina (i matlådan imorron) tror jag.  
En tallrik tomtegröt med kanel blev det till kvällsmat, följd av macka, kaffe och den obligatoriska apelsinen, såhär års.
Snart fåtöljhäng med stickning på ganska nytt projekt.......
 
Köksgardinen är uppe.......
 
....så också paradhandduken, nu återstår bara några mindre dukar att göra klart.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0