Lång regnpromenad blev det........

.....för morfar och Leo. Över en mil travade de runt i ett regnigt London. Och trots att de hade gjort sig en karta, lyckades de att gå fel så det blev längre än beräknat (ca 8 km).
Men då fick de även se Leicester Square och Trafalgar Square, förutom: Hamley's leksaksaffär, Piccadilly Circus, Houses of Parliament, Big Ben, Westminster Abbey, 10 Downing Street, paradgatan Whitehall upp till, Buckingham Palace, Hyde Park med The Serpentine, Speaker's Corner, Marble Arch (igen) och Oxford Street hem.
På vägen hittade de ett fik med alldeles väldigt gott kaffe vid Hyde Park.
Det blev en liten återhämtningspaus för dem och lite streamad fotboll (Man. United-Liverpool) för min del, innan vi gick ut igen för att äta sista kvällsmåltiden på resan.
Vi hamnade på en burger-restaurang (Byron), då det ställe med fish n' chips inte öppnade köket förrän efter 18.00 och då var ingen under 18 år välkommen idag.
Slutresultatet på ovanstående match blev oavgjort 1-1 och Zlatan räddade en poäng till sitt lag (som vanligt).
Nu återstår kvällskaffe, packa allting och sova en stund.
Upp tidigt och äta snabbfrukost (öppnar 07.00) innan beställd taxi kommer 07.20 för färd till Liverpool Street Station och sen snabbtåget tillbaka till Stansted och flyget.
Vi hann få lite frukost i magen klockan 07.00 exakt! och taxin var där före utsatt tid, vi satt på snabbtåget redan 07.45.
Incheckning och säkert en kilometers promenad i terminalen innan vi nådde gaten och boarding.
Nästan i tid till Västerås, återlämnat ett styck barnbarn till mor och tittat på en sovande lillebror (även denna gång).
Blev svensk husmanskost (pizza och kebab) i sta'n innan vi for hemåt.
Nu är det bara att inrätta sig i vardagen igen........jobba imorgon.
 
 
Makens kvällsmat......
 
Dålig bild av BBC tower, i kvarteret vid hotellet. Där uppe åt vi middag 1977...ingick i pappas 50-årskalas. Han bjöd på resan också......
 
Liverpool street station.... påväg till Stansted express.
 
Kanske, kanske...att det finns nå'n pokemon att fånga, även från tåget.
 
En hel del kanaler och husbåtar passerade tåget......
 
Boarding, för hemfärd.
 
Hejdå United Kingdom.......
 
....och äntligen fick jag min "sausage roll" (inköpt på tågstationen) och hela rad 18 på flyget nedsmulad inklusive mitt ressällskap. Mycket städa där för Ryanair alltså.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0