Återbesök......

.....av min "frukostkompis". Förutom att han tittade förbi även igår eftermiddag, höll han mig sällskap till kaffet och smörgåsen nu på morgonen, där på andra sidan glasrutan.
Vikariegrabbarna  löste  det mesta av missarna sen måndagen under eftermiddagen igår. Med lite hjälp av den ordinarie föraren, som också tog ett extrapass (efter egen avslutad full dag) för att hjälpa till.
Idag har de och jag försökt "slå våra kloka huvuden ihop" via telefon, för att tyda de inte helt fullständiga kartor de har att gå efter. Vi får förmodligen facit på detta under morgondagen i mängd telefonsamtal.
Alla gör sitt bästa med nära nog total avsaknad av sura miner, vilket underlättar en något komplicerad (inte-hunnit-öva-tillräckligt) -situation.
Sen ryckte även ytterligare en ordinarie chaufför ut till deras undsättning, genom att "pausa" sin egen dag och hjälpa dem först, innan han avslutar den egna lååååånga torsdagsturen. Heder åt sådana arbetskamrater.
Idag bjuder Inga på ugnsbakad lax, men med pulvermos till då jag inte orkade assistera med potatiskokning. Nej så var det inte riktigt, för det fanns bara potatis så det räckte till maken och jag har inget emot pulvermos ibland.....
Sen står livsmedelskomplettering på agendan, innan jag återgår till tjänstgöringen efter lunch.
Då det är fullt upp hela tiden, går tiden ändå ganska fort. Vilket jag inte känner någonsomhelst sorg över.
Sorgligt var dock det två timmar långa strömavbrottet en timma efter jag kommit hem. Som tur var hade jag lagat klart maten till fredagens matlåda och makens portion inför morrondagen, men tyvärr hade jag också hunnit starta en tvättmaskin alldeles precis.
Vilken tur att  det kom igång igen i god tid till Ernst.............Hahahahaaha!
 
Godmorgon.....dags att åka till jobbet, åtta timmar inomhus jippiiii.
 
Men jag har ju min kompis.....
 
....som tittade förbi idag också.
 
Maken hade varit och "shoppat" brädor och färg.....behöver bytas en del på skjulet.
 
Undrar om det finns nån info på Facebook om el-avbrottet Alltmedan det leks med båt och traktordäck på sjön.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0