Hur fort........

...blir det inte söndag? Jag känner mig långt ifrån färdig med att vara ledig och bestämma när och var jag ska både sova, jobba och idka fritidssysselsättningar.
Men en väl tilltagen sovmorgon hann jag iallafall med idag, alltid något. Och röja lite till, i allt som samlat sig runtom på "fastigheten". Mycket finns det kvar att gå igenom, men lite i taget tar på det ändå.
Under tiden i köket var Inga i full gång med att göra söndagsmiddag, matlåda och frysportioner "for later". Skönt med arbetsfördelning (hahahaa).
Biff á la Lindström serverades det idag och köttfärssås blir det både i matlådan och i frysen.
Strax efter att vi ätit drog vi ner till loppisen med "överblivna prylar" och skänkte dessa till försäljning för välgörande ändamål. Nu är det om än inte tomt, så mycket bättre plats än förut i glashuset. Skönt.....
Då återstår bara att få ordning på förrådet, för där är det totalkaos. Men det blir ett framtida projekt, mestadels för maken som är ansvarig för merparten av vad som där ligger överallt.
Nu får det bli kaffe på altanen känner jag. Bäst att passa på då det bara är knappt 30 grader idag. Går att uthärda med andra ord, om man sitter still. Men det blåste som attan också, så det hann sjunka till 20 grader och var nästan kyligt.
Fick värma mig med lite dammsugning......även inne i huset, inte bara i glasvarianten. Sen bar jag några stora stenar på plats, vid husväggen i det kvarvarande gruset. Maken fick ett ryck och ansade häcken på framsidan, sen får han flytta den sista stenen, för den var störst och de andra fyra var tunga nog..... 
Han ska ut på idrottshistorisk färd imorgon igen och återkommer väl om några dagar då. Gästen i stugan reser hem imorgon eftermiddag. Henne har jag inte sett på hela veckan, men hon var inne och pratade lite igår kväll, efter jobbet. Men jag har ju Inga att prata med om det blir ensamt och vi tycker väldigt lika om det mesta....... 
 
Vi blev mätta igår kväll, törsten släckte vi också......
 
Ingas bidrag till dagens arbete....
 
Halva grönsakslandets grödor växer så det knakar, den andra halvan vissnar sakta ner.......
 
All "förvaring tills vidare" är nu åtgärdad i glashuset.......
 
Makens "mödor"........
 
Mina "mödor".......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0