Som extra bonus.......

.....bara för att det är särskilt mycket att göra, har datasystemet passat på att ta paus. Tekniker jobbar för fullt nere på huvudkontoret, men ingen vet hur länge det tar.
Tills dess är det bara att sitta och titta på högen som ligger, svara i telefonen och addera arbete.
Klen tröst, men det är ändå fredag. Får försöka fokusera på detta i nuläge enda positiva och hämta lite kaffe, samt "dela" smörgåsen med kontorshunden.
En och en halv timma av arbetstid blev jag/vi bestulna på tack vare tekniken och följdverkningar resten av dagen för den del som berör körlistor till bilarna. Chefen hade det ännu tuffare än jag.
Fick ägna merparten av min dag åt skitgörat åter igen (dvs. latrin-registret). Man kan ju tycka att det borde vara någorlunda uppdaterat vid ny entreprenad, men inte. De flesta felen härrör så långt tillbaka som 2010 och mer.
Vi tog över 2015........
Ja vad säger man, inte mycket bara att "pilla på", avsluta gammalt och rätta till. Tror att två hela dagar mer eller mindre gått åt hittills, för en fjärdedel av beståndet. Förhoppningen är att resten är i mer aktuellt skick och inte lika många till antalet. 
Missade även min mini-tid på fotvården (vid lunch), "thanks to shit" ........flera fula ord.för det.
Nu är jag iallafal hemma och ska snart hämta mat på vår Fagersannarestaurang: "Belle Pepper". Är nog lite hungrig faktiskt.
Maken har testat sin nya svävare (gräsklippning) och var ganska nöjd. Han har också monterat ny slang med vev-vinda på väggen. Som sällskap har han haft fru And, som inte ger upp om att få lite bröd för hon är fortfarande kvar. Men idag blev det inget......
Nu är man mätt och lite "lullig" efter snart två glas vitt.....somnar nog säkert bra i fåtöljen.
 
Två lanternor från en båt lyste upp lite extra vid 23-tiden igår.
 
Glas nummer två....till ljuget!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0