Midsommardagsutflykt......

.....blev det idag. Men för att återvända till gårdagen, så var det lite kul att umgås med de yngre generationerna (på hemorten) en stund.
Maken orkade betydligt längre än jag visade det sig. Då jag bara fick hostattacker och blev hesare såfort jag försökte prata, avrundade jag efter grillmenyn, mitt glas vin samt lite gamla godingar-musik vid tio-tiden.
Enligt min äkta hälft hade det dykt upp en hel massa folk, ju längre tiden led. Såpass att han blev sittande till en bra bit efter midnatt.
Nu skulle vi inte upp sådär väldigt tidigt, så ganska ordentligt med sömn blev det ändå. Runt tio åkte vi sen norröver mot Västmanland för ett besök hos dottern med familj i fritidshuset.
Vi skulle gratulera hennes make som nyss fyllt år. Han visste inte om att vi skulle komma, så han såg rätt överraskad ut där i saccosäcken, när vi klev in med paketet innehållande "magnumflaska" italienskt vin.
 Sen skulle vi åka till Norberg och fika hos Elsa Anderssons konditori. Men då vi kom dit var det kö långt utanför entrén.
Vi hittade ett annat café på andra sidan torget, som egentligen försökt stänga sen en halvtimma tillbaka, men förbarmade sig över alla som kom dit och var desperat fikasugna.
Därefter åkte vi tillbaka till stugan och hängde en stund. Avslutade med att delta i en "spontan" grillkväll, innan vi åter vände hemåt.
Nu ska det bli skönt att krypa till kojs och imorron kommer det inte att hända så mycket, om jag får bestämma......
 
Istället för trötta jordgubbar.......
 
Vår meny längst ner till höger.......
 
Fagersannafesten fortsätter........
 
....fler kommer, men jag går hem.
 
Delikat midsommardagslunch i Arboga......
 
Vad fick du pappa?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0