Taxi beställd......

.... till ankomsten av Stockholmståget vid 14-tiden imorgon. Maken lät meddela att vid den tiden anländer han hem efter sitt uppdrag hos barnbarnen.
Då ska vi gemensamt åka nånstans och äta söndagsmiddag på lokal.
Hade säkert varit kul att vara med, men att inse sin begränsning och att acceptera den är ibland bra. Inte kul men lyssna på kroppen (ibland iallafall) är nödvändigt.
Visst har jag rotat runt härhemma, men i min egen takt. En fråga som jag helst inte vill ha svar på är: Hur stel kan man bli och hur lång tid kan det ta, att resa sig från en köksstol? Erfarenhet under dagen ligger till grund för spörsmålet.
Om slutet på Sveriges fotbollsmatch fredag var oväntat, så var inte matchen mellan Skottland och England lördag kväll sämre.
Skottarna kvitterade när sju minuter återstod, på frispark. Bara nån minut senare tog de ledningen, också då med ett frisparksmål, samma skytt. Anfallet därefter satte Harry Kane (vem annars?) kvitteringen för England.  Oavgjort resultat alltså.......
VM-play-off handboll damer har det också varit ikväll, den första av två matcher. Inte direkt spännande, Sverige vann lätt och har 11 mål tillgodo inför returen på hemmaplan, mot Makedonien. 
Nu är det riggat och klart för nattgäster på torsdag, men innan dess kommer "Skövde-symötets" tanter på visit onsdag kväll. Tänkte ta med dem på loppis, innan de får något i magen, för det är premiär med onsdagsöppet 17-20 just den dagen.
Har också bestämt vad det ska bli för mat...........
Maken hämtad, thai-mat intagen i Skövde, han fortsatte sen till fotbollsmatch på hemmaplan i regn. Jag återupptog den evighetsrensning/omdisponering av mitt syrum som jag startade igår.
Det tar tid.....har egentligen inte tid att börja jobba imorron igen. Kan man få städledigt med lön tro....?
 
Fullt fiske i förmiddags nere vid sjön......
 
Nu kommer han, tåget bara fem minuter försent idag.
 
Helt ok efterrätt, lagom portioner, men thai-maten är både bättre och mycket billigare i Tibro.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0