Bestulen......

.....på en hel timma blev jag inatt, precis som alla andra visserligen men ändå......
Hade iallafall ställt tillbaka klockorna innan jag lade mig, till och med spisklockan. Den har efter ett strömavbrott visat tolv timmar fel en längre tid. Men nu hittade jag bruksanvisningen, så det blev helt rätt, äntligen.
Ska jag denna gången, lyckas packa så det finns gott om shoppingutrymme tro? Provvägning blir imorron......
Berövad på en timma, blev det sen uppgång, men tänkte inta "frukosten" på trappan då solen sken så inbjudande.
Dock var det allt annat än vindstilla där på förstukvisten. Trots sol och för övrigt 12 grader i skuggan, blåste det kalla vindar. Frukosten fick därför intas vid köksbordet.
Men jag och stavarna har iallafall date om en stund. Vi ska gå ner till affären och lösa in en Triss-vinst mot två nya försök.
Sen är det också lika bra att krukväxterna får varsin rejäl "hutt" så de klarar sig tills jag kommer hem, för de är total-ignorerade av maken (alltid). 
Solen skiner, men det blåser lite snålt fortfarande. Dock blev man "varm i kläderna" och fick en fin högröd färg i ansiktet, tämligen omgående. Nere vid affären blev det en pratstund med en bekant och på hemvägen "förirrade" jag mig in på loppis. Ut därifrån kom jag åtta knappar och några andra prylar rikare, men sextio kronor fattigare i plånoken. 
På hemväg därifrån blev jag stående hos grannen på hörnet och "inbjuden" att se vad för projekt de höll på med inomhus. En stor och rymlig hall, samt mer planer på att omorganisera köket längre fram, sa dom.
Nu fixar Inga pasta med purjo- & baconsås, medan jag skrapar de nya lotterna.
Maken gick ut i trädgården i arbetarbyxor och med spade i högsta hugg. Han skulle gräva ränna för fibern som ska dras in om bara någon vecka (förhoppningsvis). Mycke' funderingar har han........
Senare blir det landskamp England-Litauen att titta på, men först lite kaffe i solen. Nånstans borde det väl ändå kunna vara lä........
 
Dagens "brunch"........
 
Nu börjar det titta upp ur marken, i trädgårdarna......
 
.......några till.
 
Före skrapandet.........efter fanns nada av intresse att fota.....
 
I full gång......
 
Ingas söndagsmeny......
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0