Lördagsmorron......

.....med något tveksamt väder, några få plusgrader men ingen sol. Kom ur sängen redan vid halv nio! ja det är väl en smärre sensation att jag vid halv tio redan har avverkat frukosten.
Såg även till att några änder på "genomresa" över tomten, fick det överblivna brödet som stått till sig en vecka på diskbänken. Inte bara änderna som var intresserade av menyn, kan meddelas. Både skator, kråkor och kajor uppmärksammade att det serverades något. Ingen risk för rester där alltså.
Maken har också pallrat sig ur sängen och drar nu nytta av "mina rester" på köksbordet.
Vad ska jag hitta på resten av dagen nu då? Finns en del hushållsgöromål, men jag vet inte jag......roligare ska man väl ha när det är helg, eller?
Plötsligt ser det ut som om solen skulle göra visit ändå....kanske, kanske inte.
Det var bar en glimt vi fick se, nu är det lika grått och tråkigt igen. Men man har inte roligare än man gör sig och på den vägen blev det.
Ringde reskompisen som jag åt thai-mat med igår och undrade om hon var sugen på att följa med till Hjo. En tur till second hand och en repa på Hem&Hobby, med ett nytt friskt presentkort att göra av med där (från syster).
Jodå, hon hakade på, men det enda hon hittade på second hand var kaffe och bulle. Jag tog en korv till mitt kaffe och hade även funnit några saker, för en sjuttio-kroning. 
Nästa anhalt gick dock ingen av oss tomhänt ifrån. Som vanligt räckte inte mitt presentkort till det jag hittade, men "det blev ju billigt" iallafall.....för mig.
Kompisen hittade en trädgårdssvamp (modell större) i sten, så för hennes del blev det lite dyrare i denna affär.
Några få matkomplement hos Netto hann vi med också, innan vi åter styrde hemåt.
Nu är tacogratäng till middag äten, en tvättmaskin är klar för hängning och kanske finns det nån match från England att se innan Liverpool tar sig an Arsenal på hemmaplan halv sju. Osäker utgång där......
Mello, engelsk serie och så ärsnart  den här lördagen avverkad också.
 
"Frukost-friends" får gammalt bröd.......
 
...men så här såg min ut.
 
Nej jag parkerade inte så bra, men innanför linjen iaf, till skillnad från "grannen i grått".....
 
Ett av dagens begagnat-fynd: En Delft-brosch.
 
Taco-gratängen är serverad.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0