Starta tidigt........

.....både idag och imorgon, blev/blir det. Var redan strax efter sju på ICA och hämtade smörgåsar (samt handlade lite privat) till dagens möte och samma blir det imorron också.
tidigt har jag nog aldrig varit i en matvaruaffär förut, vad jag kan komma ihåg och så blir det repris redan nästa dag.
Mötet tog inte lång tid, så strax åter till telefonen för min del, medan chefen hade lite längre sittning.
Nu på lunchen ska jag stressa iväg och mäta blodtrycket igen då, kan undra om det blir något bra resultat av det?
På hemvägen blir det nog en avstickare till second hand.
Lysande väder (not) blåser som attan och nu har det börjat regna också, sen kom solen......
Och lunchen gick åt till allt annat än äta. Först blodtryck, det var fortfarande inte bra men något bättre. Sen blev det ett EKG också för säkerhets skull och en ny koll på måndag av trycket, innan jag drar iväg på tisdag på semester (om nu inget sätter käppar i hjulet). 
Spagettin fick jag sleva i mig framför datorn vid återkomsten, kontorshunden slog sina lovar där under skrivbordet och ville inte acceptera att det inte blev nå't idag. Tittade förnärmat på mig då jag till slut tog i på skarpen och sa: Gå och lägg dig!.
Second hand fick klara sig utan mina pengar idag, då jag gick tomhänt därifrån. Här hemma gick jag och stavarna en runda igen, denna gång lite längre (men bara lite). Direkt trött blir jag inte, men stel både här och där, illröd i ansiktet, samt svettas som en gris "som bonus".
Ja vad var det Lars Ekborg sa om gamla kärringar.........men inte ens det (i ärlighetens namn) tror jag den här tanten duger till. Skratta kan man ju göra så länge man orkar, men det börjar nog tryta med det också snart.
En tvättäkta gnälltant är inte långt borta nu inte....... 
 
Nästa veckas teve, kom jag iallafall ihåg ........så tidigt i morse.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0