Återvinning, loppis ....och snö.

Trodde i morse att vi sluppit snön, då det regnade. Men övergick sedan i snöblandat och nu är det aningen vitt kvar på marken. Hoppas det stannar vid det......
Frukost vid tio och sen fick småfåglarna lite ute i plommonträdet. Då dök strax en skata upp, som satt och krånglade en stund för att nå frömataren. Säkerligen sägande till sig själv: "Jag är ju också en småfågel....", men fick slutligen ge upp och leta spill på marken bara.
Tog med en del återvinningsmaterial och åkte till stationen för att lämna, väl där var det inte långt för att ta en titt in på loppisen också.
Efter en gedigen runda där kom jag hem med två kassar fynd.
Sonen ringde och ville låna tennisbollar. Nej han skulle inte motionera med dem, utan köra dunkudden i torktumlaren. Med sig fick han också den bit glad gris som blev över igår. Blir ett lagom "skrovmål" till honom som söndagsmiddag, då han artigt tackade nej till att äta vår meny för dagen.
Tittar nu på eftersändningen av Liverpools segermatch mot Southampton, från igår. En hög reklam från postlådan ligger på kö och kaffe med halva serveras nog snart av Inga, bara jag hojtar......
Halvan är lika med andra delen av en påbörjad kexchoklad från igår.
Och imorron stundar en ny måndag................................
 
Vi delade på en pizza igår kväll......för jag blev sugen.
 
Återvinningen avklarad, nu loppis........
 
Fanns en del där att bära hem som synes.....
 
En frusen svan ute i sjön.
 
Favorit som söndagsmiddag...........
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0