Bad.........

......för en del står på dagens agenda. När jag skulle till jobbet i morse väckte jag bröderna, eller den ene var redan vaken medan den andre inte ville vakna. Men de kom säkert iväg efter att morfar tagit över då jag åkte och troligen kunde även morbror följa med. Berodde lite på om han skulle få ändrad arbetstid p.g.a. vabbande förälder.....
Och apropå vab, så kom det ett meddelande från resterande familjen i huvudstaden att de drabbats av kräksjuka och i bästa fall om ingen mer fick det kan komma på fredag. Annars inte alls......
Ja vad var det jag sa om planer, de håller sällan eller aldrig för verkligheten styr iallafall. Vi får se hur det går alltså, i vanlig ordning.
Nu är det påfyllning i magen som gäller, fick några kycklingbitar över igår och kokade lite ris till dom......
Därefter jobb igen och "upploppet" inför ledigheten.
Åker alldeles strax till Bagar'n och kollar om det finns några goda bakelser. Frågade dom därhemma som badat klart vid halv två och de tyckte det var en bra idé. Hoppas bara det finns nå't nu då.
Det var slut på alla Halloween-bakelserna, men hon fixade marsipanpumpor istället för rosor på prinsessbakelserna som det fick bli då.
De är nu uppätna och grabbarna har varit i förhör om julklapps-önskelistor, så nu har vi tagit beslut på vad det blir i år från "di gamle" till dom.
Ska kolla läget på kräk-fronten nu också..........
 
Ps. Gårdagens Halloween-afton föranledde bara ett besök. Av tre stycken killar som pratade i mobiltelefon samtidigt som de "bad om" godis. Lägg därtill att de inte ens såg läskiga ut, hade bara kletat en massa rödfärg i ansiktet och förflyttade sig på sparkcyklar.... jodå de fick några godisbitar ändå. Ds.
 
"Nödbakelser Halloween half-style".......
 
Trångt i korgen, får fundera på om jag ska göra några fler på ett tag.......

Kommentarer
Postat av: Tess

Vad gott med bakelser! :)

2017-11-02 @ 09:35:21
URL: http://tesswaltenburg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0