Ledig........

.......från jobbet och sovmorgon efter eget bestämmande är inte fel. Grabbarna är "tröttare" än jag och morfar, så inga nödvändiga anpassningar där i morgonrutiner. Sen var det en sen kväll efter att vi tittat på Tottenham som utklassade självaste Real Madrid. Ronaldo fick göra ett "tröstmål" (3-1 sluresultat) men han vart inte glad alls.
Glada var dock de två supportrarna till "Spurs" som är på besök och sen sov de gott alltså.
Därifrån det inte sovdes, kom ett meddelande som plingade mig vaken vid halv sex. Från huvudstaden var det och säkert föranlett av morgonpigga småttingar på bättringsvägen.
De hade iallafall inte fortsatt kräk-sjukan efter igår natt. Nu är det bara att hoppas........
Åkte en snabbis till grannbyn Mölltorp för att framförallt handla lite mer frukt och grönt, tvättmaskinerna avlöser varandra nu och strax ska Inga starta köttfärssås med spagetti till lunch. Jag är ju ledig, sååååå.......
Blir väl lite handräckning och stöd bara......
Sen är det dags att åka till Hjo och vara med på assistentmöte i mitt god man-uppdrag. Kanske finns nå'n öppen loppis att titta in på också, vad vet jag?
På hemväg hämtar jag auktionsvinsten från Tradera som ska bli julklapp. Kom meddelande nu att den anlänt till Tibro. Beställt för kvällsmat är sen delvis sushi iallafall, vad mer återstår att ta beslut om.
Äldste gästen har dock börjat få ont i magen, så vi får väl se vart det tar vägen. Inte så särskilt hungrig till lunch iallafall, men det var lillebror........
Storebror har mått illa en gång nu, hoppas att det stannar med det för det är snart fem timmar sen. Kanske, kanske inte nån riktig magsjuka......dricker blåbärssoppa nu.
Resten kommer imorron under förmiddagen, med eller utan äkta baciller....det visar sig.
 
Frukosten är serverad.....i bästa helg-stil.
 
Skulle plocka resten av vindruvorna, tänkte jag i morse. Men någon har hunnit före.....fåglar tänkte jag, men kanske kan vara en ekorre. Kom nämligen en sån skuttande över gräset från den rabatten i förmiddags.
Snopen blev jag iallafall, för de satt kvar där förra helgen.
 
Fick nöja mig med att "skörda" taniga purjolökar till köttfärssåsen istället.......
 
"Dinner is served"........lillebror åt det mesta. Ingen spagetti kvar, men lite sås finns det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0