Mol allena......

....på kontoret idag, vilket inte är någon sensation. Det är tvärtom ett ganska vanligt scenario, då de båda andra (i rummet bredvid) oftast är ute i fält, så att säga.
En av dem var här hela dagen igår, medan den andre "roade sig" som kartläsare åt en inte helt färdigövad ny chaufför. De hade så roligt att de inte slutade förrän en bit efter 21.00 igår kväll.
Då hade de bland annat hälsat på i ett dike, där vägkanten (på redan smal väg) inte höll. Nu är inte detta den enda vägen av sådant slag, men de lyckades undvika resterande "möjligheter".
Mildväder, med en och annan gles snöflinga ibland som dalar. Verkar dock som om det är påväg att spricka upp och risk för sol kan det till och med vara framöver. Det varade inte så värst länge, men jag hann i alla fall ta ett kort den korta stund solen visade sig.
Kollegorna i samma bil som igår, verkar ha lika skoj idag. Attans vet om de inte har ännu roligare faktiskt. Det ser jag på rapporten imorron......
Sonen tittade förbi och lämnade in en julklapp han hjälpt till att skaffa och en halv portion thai-mat till far imorgon.
Själv köpte jag två små kycklingklubbor och en broccolipaj till lunchlådan, så Inga slipper matlagning. Hon fick sätta på en tvättmaskin istället......
Glömde naturligtvis kvar telefonen på jobbet så fick återvända, annars ingen väckarklocka imorgon.
Nu blir det några revben och en ciabatta, för det handlade jag också.
Sen längtar jag till fåtöljen..........
 
Då har även mitt jobbrum fått en adventsstake.
 
Lyckades fånga dagens solskenskvart........
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0