Före matchen.........

......idag som börjar klockan 16.00, blir det nog inte särskilt mycket vettigt gjort. Sitter och funderar om det finns något "projekt" i hushållsklassen att ta tag i och det finns egentligen alldeles för många.
Men jag tänker (troligen) välja att inte se behovet av dammsugning, för den förmågan har maken och varför inte träna mig själv att ignorera detta också och leta efter något roligare att ägna sig åt.
Ute blåser det stormvindar, men solen skiner så det ser ganska inbjudande ut. Avstår shoppingrunda iallafall, men måste hitta på något till lunch. Frukosten är avklarad.........
Fagersanna IF ska fira serieavancemanget borta vid Fagervi samma tid som avsparken i Liverpool, så maken har det på sin agenda. Min prioritering är väl klar.....
Det blev en till bläckfisk "född" igår till Idol, så denna veckan har lagret av dessa ökat med ett halvdussin. Finns nog säkert minst ett fyrtiotal nu. Ska dock inte delta i julmarknaden på torget i Tibro i år, fick frågan i förra veckan men avstod. Så frågan är.........vad ska jag då med alla dessa alster till?
Svar: Inte vet jag, men ganska roligt och rogivande att skapa saker, så det blir väl nå'n lösning nå'n gång.........
Fick ett ryck när jag satt och tittade in i tvättstugan, på en (sen länge) oorganiserad hylla, som även är ostadig. Eller var, kan vi nu säga för den har fått flytta. Står i glashuset och väntar på att återanvändas i trädgårdsskskjulet, om den går in där. Lite svettig blir man, men känns skönt att den är åtgärdad.
På frågan: Vad ska vi ha till middag? fick jag svaret: "Nå't gott!"
Visst är det trevligt, när man hjälps åt........
 
Nyfödd bläckfisk.......
 
Frukost......
 
Minus en hylla, finns mer att ta tag i men sparar lite.........
 
 
 
Var det gott då? Fråga mig och svaret blir, helt ok........
 
Här är "straffet" för att jag inte kunde låta bli dammsugaren, slangen gick av!! inne i fästet........
Den är ju inte köpt igår direkt..... kommer från föräldrahemmet och har säkert mer än tjugo år på nacken.
Blir en ny.................lika bra hoppas jag, maken kollar nätet och jämför.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0