Fortsatt nedräkning.........

..... bara en arbetsdag kvar denna veckan nu. Sen lite "ledighet" med alla ungar i varierande åldrar, allt från 1-37 år.
Jag har som alltid en "semi-plan", som vanligtvis brukar "skita sig", men vadå.......?
Bra att ha en i alla fall, men att vara hyfsat flexibel ändå. Sen tror man det ska kunna hinnas både det ena och det andra i sann optimistisk anda, men då brukar verkligheten slå till och "korrigera".......
Idag blir det bara en snabbvisit på second hand, sen ska jag fixa käk därhemma, samt ha förhör om önskemål inför jul i klappform. Enklare att ta dom en och en, öga mot öga och inte i flock via mailkorrespondens, med föräldrar.
Sen är det väl kanske så att det önskas en massa "konstiga" nymodigheter som man aldrig hört talas om (vanligen inom teknikområdet), men då får det bli "delegering" av inköpen till experter på området.
Typ skicka kvittot......
Men roligare om man klarar att fixa det själv, återstår att se inför årets "lista/listor".
Var en snabbis på lunchen och hälsade på dom när de åt lunch på restaurang, här i Tibro. De hade även hunnit med att hjälpa morbror med transport av skrotbil till Blikstorp, sen de klev av tåget.
Vår gamla SAAB (bördig från Bredäng, Stockholm) har nu rullat sin sista mil...........
På second hand hade alla julsaker kommit fram och till följd av det, extra mycket folk givetvis. Hittade några saker såklart, visserligen sånt jag absolut inte behöver (julpynt & burk) men är det fint så ääääär det.
Hemma var det full motion på två datorer med spel och mitt i låg morfar och kolla teve. 
Ska starta lite mat snart, för de svalt hellre än att laga någon själva, var svaret då jag erbjöd den aktiviteten. Blir inte så avancerat grilla kycklingfiléer och potatisklyftor i ugnen. Hoppas på lite över till min lunch.......
Beror väl på hur mycket jag lagar, antar jag...........
 
Parkeringen vid "Lill-ICA"....Har Ni fest eller??
 
Jasså, bara skat-party......på tappad, trasig youghurt.
 
Fullsatt vid skärmarna......
 
Laddat för Halloween.......ungar.
 
Dom här var ju bara tvungna att få ett nytt hem hos mig.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0