Ännu en dag.......

.....att lägga till handlingarna. Mycket att göra på jobbet och sen ett besök hos distriktssköterska för koll av blodtryck. Det var inte till belåtenhet, utan jag får återkomma imorgon och ta prover, sen kolla om trycket vid besök på måndag igen.
Ja alltid är det nå't. Inga får fixa lite fisk till det överblivna potatismoset från i söndags och maken får väl äta sin egenhändigt gjorda fläskpannkaka även imorgon. Tror inte han blir ledsen.......
Smakade en bit pannkaka och den var helt ok, men som sagt känns bättre med fisk till mig.
Sen blir det väl dumburkshäng och säkert en tupplur mitt i alla program, innan sängen får ta över tanten för natten.
Vädret är en repris på gårdagens, så ingen vattning för maken av grässådd heller nödvändig.
Skickade ett mail igår till de som "fixar" fiber och undrade om inte fyra och en halv månad är lite länge att vänta på installationen, efter att det är färdiggrävt.
Nu var det (efter väntan på tillstånd) grävning under väg som satte käppar i hjulet. Men inom en månad borde det vara klart. "Garanterar Ni det?" Nej det kan vi inte garantera........
Säger bara: Tänk om folk hakat på Telias koncept istället för att lockas av ett till synes mycket billigare pris  hos Tibro Energi. Då hade det varit klart nu, eftersom de hade en garantitid inskriven. 
Nu blev det inte minimi-antalet intresserade, för att lokal"konkurrenten" kastade sig in i det hela utan att ha tänkt klart. Bara för att blockera en bättre leverantör, känns det som.
Finns en hel del att irritera sig på, kanske påverkar blodtrycket det också. (Förutom ett och annat "stolpskott" som ringer angående fakturor just nu på jobbet). 
 
Nu är det höst.........nä bilden är tagen förra året, men snart så......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0