Röstat och bokat!

Lördagen startade med en ordentlig sovmorgon, som brukligt på helgen. Sen en välplanerad och ordentlig frukost, så vi "orkade" göra vår plikt och rösta i kyrkovalet. Nu är det avklarat i förväg. Lika bra det eftersom maken ska iväg till Stockholm igen på barnvaktaruppdrag nästa helg.
Det blir ett par extra dagar dessutom, så alldeles säkert hinns ett besök på blues-klubb med också.
Hittade igår en riktig pärla till lägenhet och läge, nere i södra Spanien. Den är nu bokad i elva dagar i april nästa år, så är också flyg från Västerås.
Då var det bara att hitta något kul en sväng i höst också.........
Gick inget vidare för Liverpool idag, en man utvisad och 5-0 i baken mot grannstade Manchester (City). 
Skulle "tröstäta" lite gratäng och grillskiva fläskkarré till middag, men det var inte särskilt gott. Får väl försöka hitta något bättre framåt kvällen.
Vi var inne på second hand på hemvägen (både jag och maken!), men gick tomhänta därifrån. Tittade även in på Fagersannaloppisen, men inga prylar därifrån heller. Bara väldigt goda nybakade bullar med hem till kaffet.
Det går betydligt bättre för Tottenham, 3-0 mot det andra Liverpool-laget (Everton) och den matchen är inte slut än......
Då får vi hoppas på Lotto-dragningen ikväll, för vädret är halvtaskigt och pendlar mellan mulet och regnskurar. Inbjuder inte till någon promenad, annat än den korta jag tog från loppisen.
 
Stärkande frukost.......
 
Medborgerlig plikt avklarad......
 
Gratis citronvatten bjöds det på nere hos Loppisen och en massa fynd. Dock inte för oss, men bullar blev det. 
 
"Godast" var tomatsalladen.........
 
Den här utsikten har vi att se fram emot i april nästa år........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0