Inga fritidsproblem......

......på lördagen inte, visade det sig.
Hade frågat en kompis om hon kunde/ville ta en utflykt, men hon var upptagen med annat. Tur i oturen var väl det, med facit i hand.
Tidig förmiddag ringde sonen och var dålig. Han hade pratat med sjukvårdsupplysningen och de rekommenderade akuten. Bara att hämta honom och in dit alltså och där får man inte ha bråttom......
Fem timmar senare efter en massa prover och slutligen en migränspruta, var han i hemtagbart skick igen och ordinerad mer provtagning senare i veckan.
På hemvägen stannade vi till hos Donken för en ta-med-burgare till mig och en milkshake till honom (på "ordination" av sjukvårdspersonalen).
Dock kändes det inte som om jag var nöjd med den lunchen för egen del, så letade fram en burk musslor då jag kom hem, stuvade dessa och åt till potatismos. Smakade bättre som middag........
Maken dök upp efter sin senaste tripp vid elvatiden igår kväll och verkade nöjd med blues-gigen han bevistat.
Han hade dessutom köpt sig ett par jeans-shorts av den lite slitna varianten, som jag tjatat om i flera år. Men han har dissat dessa kraftigt hela tiden förut.
Nu sa han att orsaken till inköpet, var att det inte fanns några andra och han behövde ett par nya direkt.
Imorse ringde sen sonen igen och hade återigen huvudvärk, men inte lika mycket som igår. Dock behövde han få hem den medicin som skrevs ut igår. Hans far fick uppdrag att fixa detta, av mig.
Maken åter efter utflykt tillsammans med sonen, medicinen blev hämtad och provad. Verkade som att det hjälpte, så nu skulle han försöka sova lite.
Då kvarstår bara frågan: Vad ska vi ha till middag?  Jag vet inte svarade maken.........
Men en repris på gårdagens meny lär han inte applådera, om vi säger så.
 
Bättre än "Donkens" samtliga menyer........
 
De "omtalade" jeansen......
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0