Några centimeter snö.......

.....var det som överraskning i morse. Men några centimeter är i alla fall mycket bättre än några decimeter, även om det tog ett tag att borsta av och skrapa rutor.
Trafiken höll sig också lugn på stora riksvägen, som ej var "åtgärdad" efter nederbörden.
Än så länge har vårt register varit samarbetsvilligt och inte alltför många missnöjda har hört av sig. Faktiskt ingen otrevlig alls ännu......men det är ju fredag, så folk kan vara på bättre humör av bara den anledningen.
Mig påverkar det positivt i alla fall.
Strax lunch, korv stroganoff istället för ugnspannkaka. Vilket troligen medför att både jag och maken känner oss ganska nöjda med våra respektive måltider mitt på da'n.
Med utsikt över en större genomfartsväg från kontorsfönstret, kan rapporteras att tre gånger har grus-bil passerat där, utförande grusning och dessutom en plogbil i förmiddags. Och alldeles nyss kom en traktor med skopa och sandade gången utanför på gården. Men detta är ju i Tibro.......
Vad ska jag hitta på att köpa med hem då? För någon form av "fredagsmys" i matväg vill man nog ändå ha, som kick-off inför resten av helgen.
Kanske blir pil-pil förresten, finns faktiskt grejer hemma till det redan.....och ett glas vin (why not).
Efter det ökar förutsättningarna för en slummer i fåtöljen, med hundra procent ungefär.....
Men det kan det vara värt!
Förstår varför man inte ska köra bil efter att ha druckit alkohol, räcker med ett glas vin och jag är definitivt olämplig att ens tänka tanken....... men sitter sådär gött relaxad och småtrött i min fåtölj.
Helgen är välkommen.......
 
Lunchen idag, bilden ville inte vara med i gårdagens blogg.......
 
Två bilar samsas i nysnön........
 
Fredagsmys serverat........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0