Jobb-onsdag.......

.....förhoppningsvis den sista, ever. Men man ska aldrig säga aldrig och fortfarande kunna vara flexibel för tillfälliga förändringar. Inget är hugget i sten, som man brukar säga.
Ja det tuffar på med ogrusade vägar, kvarvarande "förbättringar" (läs icke fungerande kommandon) i datasystemet och nu (äntligen) en ny arbetskamrat (HP 2),  installerad och klar (efter diverse turer för chefen).
Har än så länge haft ett samtal, som jag nödsakades avsluta i förtid, då vederbörande bara ville tala om hur inkompetenta VI var, det var bättre förr osv. Det fanns ingen förklaring i världen, som hade godtagits där och då finns inte så mycket mer att prata om, som ger någon lösning.
Tidningen på orten ringde för ett utlåtande.........chefen fick svara och kanske att det kan lyfta problemet för en lösning. Men även "bakom kulisserna" pågår kontakter. Ni vet den gamla ramsan: Råttan på repet, repet på slaktar'n.....osv.
En halv dag tog det innan nya skrivaren började krångla........just saying....
Men som det tekniska geni jag är, lyckades jag få bukt med det och övertyga "tingesten" om att jobbet består i att skriva ut det jag beordrar.
Ytterligare ett samtal fick ett snabbare slut, än den som ringde hade tänkt framåt eftermiddagen. Hen ville en femte gång förklara problemet och lyssnade inte på svar, utan sa bara att vi/jag ljög.
Förutom mat idag blev det en kabinväska med hem från affären, att ersätta den vars teleskophandtag är trasigt och trilskas. Förberedelser inför semester om några månader........
Ingen lycka på lotto idag heller att rapportera.
 
Muuuummmms.........
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0