"Kaos och......

.......ineffektivitet" blev det idag, angående en eventuell installation av nya teve-boxen (tur vi har den gamla varianten kvar också).
Det visade sig att nödvändiga kablar var för korta, dra över vinden funkade inte heller då existerande kabel den vägen gick sönder, rauterns placering i köket funkade mer eller mindre bra beroende på placering i höjd, kablar att åtgärda var för korta......... ja inte hände det särskilt mycket på tre timmar, av färdigt arbete.
Dock blev det åtgärd av fångst (två möss) i fällorna, när maken ändå var däruppe på vinden.
Nu är elektriker bokad om en dryg vecka för både installation av nya uttag och tillhandahållande av kablar i rätt längd.
Sonen som varit snäll och "bråkat" med allt detta gick nu över till en granne som ringde angående ett dataproblem.
Vi får se om det är lättare att få ordning på.
Annars ska vi åka och äta thai-buffé och bjuda med födelsedagsbarnet (sonen imorgon). Undrar när det blir middag........( klockan är nu tre...)
Några ord om handbollskatastrofen också då kanske. Gick ju inget vidare mot Island, de var både dåliga och fullständigt handlingsförlamade, verkade det som. Snyggade dock till förlusten mot slutet, bara två mål back när eländet äntligen var över. Nästa match imorron, efter att Liverpool tagit sig an suveräna serieledarna Man.City. Kan just undra hur mycket sorg den dagen slutar med och på det blir det sen åter måndag som extra bonus.
Men inga sorger i förskott, under har ju skett förr.........
Nu mätt, belåten, samt nyhandlad på ICA och återkommen till fåtöljen, kan jag konstatera att ...lördagen försvann bara. På spisen puttrar dillkött till imorron. och nu Tottenham-match.
 
Mysig datahörna.....eller?
 
Söndagsmiddag förbereds.......
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0