Kul........

.......att snuvan äntligen brutit ut. Har varit lite rosslig i halsen sen nyår och trodde att det var på bättringsvägen nu, men då kom alltså snuvan igång istället. Kanske är positivt iallafall att det "utvecklar sig" och förhoppningsvis går över nu då. Får väl se hur det fortskrider......på alla fronter.
Helgdag, vackert väder med sol och snön ligger kvar. Det var många bra program på teve igår och helt otroligt nog, missade jag totalt att det även var fotboll, lokalderby i Liverpool (FA-cup)!! Oförlåtligt, men de brukar ju aldrig spela på fredagkvällar.....
Nu kollar jag efter en reprissändning att se, för rätt lag vann och det dyra nyförvärvet debuterade med att göra målet som avgjorde hela matchen. Hur kunde jag missa??
Mycket näsdukar går det åt, en j....a massa för att vara exakt. När inte snuvan rinner, nyser jag som en galning......som sagt "kul".
Dock är det handboll på teve och helt ok utbud ikväll verkar det som, bara att fortsätta snora och nysa. Vi får se om det kan bli tal om arbete på måndag. Just nu ser det inte så lovande ut.......
 
Ganska hyfsat vinterväder.......
 
I "väntans tider" ........på att frön ramlar ner när småfåglarna smörjer kråset.
 
Mina "bästa vänner" just nu........
 
Några presenter på gång........
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0