Måndagsmorgon.......

......är inte riktigt min favorit, men den går ovanligt ofta i repris, tycker jag. Nu är den alltså här igen och allt annat än pigg....... så vill jag beskriva mitt nuvarande tillstånd. Mulet och tråkigt väder, men uppehåll och inga rutor att skrapa på pluskontot i alla fall.
Helt allena på kontoret, men det gör inte så mycket....... för då hinner jag kanske vakna innan de andra kommer (hahaha).
En rejäl portion dillkött med i matlådan idag, men inte blev det mycket kvar till kontorshunden, som efter "sovmorron" missade frukosten och låg kanske därför extra ivrigt väntande på tröskeln. Ja lite (med betoning på lite) fanns det att slicka ur i alla fall.
Nu är det bara eftermiddagen kvar, innan jag får åka hem. Då ska det bli en liten omväg för att titta in på födelsdagsfika hos en som idag fyller pensionär (men inte har slutat jobba...).
Sen väntar tre fulla tvättkorgar med rent på mig därhemma. Blir nog ingen matlåda lagad, utan får ta ur förrådet i frysen  från Findus......
Ändring: Det fannse en bit falukorv, så det gick lika fort att fixa till en korvgryta, efter att både jag och maken åkte bort till den "fyllande pensionären" och gratulerade. 
Maken tog en promenad hem och klev precis in genom dörren. Nu är det bara tvätten kvar att ta hand om då alltså........ vi får se hur det blir med den saken.
Jorå, den åkte in på plats av bara farten. Nu kraschlandat i fåtöljen.......
 
Dagens lunchlåda.......dillkött mmmmm...
 
"Med en enkel tulipan"....... och några praliner, uppvaktade vi födelsedags"barnet".
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0