Tillbaka till......

....arbetet och som vanligt efter ledighet (av vilken anledning det än må vara) finns det full sysselsättning och lite till att ta tag i. Telefonen har dock varit hyfsat snäll under förmiddagen, så det känns som om jag är "on top of it again".
Isen på vindrutorna var inte att leka med i morse, det tog säkert tio minuter innan jag skrapat av så mycket att det var trafiksäkert att köra. Och det där blå eländet man kan köpa för att spraya på gjorde ingen skillnad (snarare tvärtom). Blir inga fler såna flaskor.........
Har nu kommit så långt som till lunchen och sparar inköpen till hemfärden tror jag. Bättre att äta i lugn och ro istället för att stressa runt.
Vid närmare eftertanke, varför göra idag vad man kan skjuta upp till imorron.....
Får då bli en kombinerad inköpstrip både till jobbet och privat. Om en stund är det lotto-dragning igen och innan den är genomförd finns iallafall hoppet.
Brandvarnaren är flyttad från köket in i tvättstugan, så Inga behövde inte vara nervös när hon stekte bacon till torsdags-matlådan åt mig.
Fåtöljen nästa med en kopp kaffe.........
 
Hade varit nå't...... men tyvärr bara kaffet som stämmer. Det andra härrör från en semesterbild jag hittade i hastigheten.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0