"Bonusdag".........

......på jobbet idag alltså, som började med två uppmunntrande samtal....not. Två personer som betalade sååååååå mycket för sophämtning att de faktiskt ansåg sig kunna kräva hämtning på rätt dag.
Att det blir vissa förseningar på grund av tekniska problem med bilen, var inget skäl att komma med. Och förresten hade de hört......hur dåliga vi var och nu ville de inte betala någonting av fakturan, så det så.......
Visserligen hade jag haft sovmorron, men tålamodet hade inte hunnit upp till denna nivå, trots det......(om någonsin).  
Talade om hur det fungerar och gav förklaringen en gång till, men hjälpte det......näää. Då kommer vi inte längre och tömningen sker under dagen, fick jag avsluta det hela med innan det fullständigt barkade.....
Resterande samtal var av varierande art även resten av dagen, men inte i närheten av de två inledande (som tur var). 
Får nog ringa och klaga imorron själv då det inte blev tömt hemma idag, heller....... för en olycka kommer sällan  ensam. Två dagar, två bilar trasiga, en person sjuk och sen bara en reservbil att ta igen detta med, när personal finns på plats igen. 
Nog om sopor, åkte in för att förnya körkortet hos Trafiksäkerhetsverket i Skövde och foto till sånt vet väl alla hur det blir, så inget att hetsa upp sig för. Men skriva en namnteckning som liknar den man har med denna förb.....de plastpenna GÅR INTE. Liknade ingenting, men tionde försöket fick duga......gick nästan igång där.
Därefter inköp av fotriktiga "tofflor" på ortopedtekniskas nya butik. Kändes bra och hoppas de ska bli sköna till förestående resan. På samma tema, köp av valuta och sen samkväm på restaurang med några bekanta.
 
Några "små" grisar på gågatan i Skövde........
 
God mat.......
 
....och efterrätt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0