Då var det gjort.......

.......beställningen av de nya glasögonen, som levereras om cirka två veckor.
Maken har varit tur och retur Göteborg för ett slutligt besked efter operationen. Det var av positiv art, även om det aldrig går att ge en hundraprocentig "garanti", så var det nära nog.
Därefter åkte han via fläsk och bruna bönor till lunch i Borås, vidare för årsmöte hos Tidaholms bluesförening. Där blev han invald till suppleant i styrelsen.
Medan han var påväg hemöver, passade en stel son på att låna vår jaccuzzi för att "tina upp", samt avlasta övertrötta fötter, efter andra dagen heltid igen efter sjukskrivningen. 
Själv var jag efter jobbet hos syster på födelsedagskalas, allt detta tisdag.......
Ledig onsdag, tog en minipromenad med stavar i solskenet. Det var väl tur att jag passade på, för torsdag morron var det åter dags att väcka maken för snöskottning.
Så nu är det vinter igen.......
Fredag igen och sista "riktiga" arbetsdagen. Den är nu till ända och har varit ganska lugn, innehållande lunch på Inredia med kontorskollegorna. Därefter fick jag en avskedsgåva...... och ett resepresentkort.
Nästa vecka är jag pensionär, fick även besked om utbetalningen nu i veckan.
Ska bara......(precis som Alfons)...... gå in och jobba onsdagar ett tag framöver (och semestrar), som förstärkning. Blir liksom lite "avskolning" från arbetslivet.
Nu får vi se vad som kommer upp på agendan mer framöver.............
 
Födelsedagstårta......
 
Syster öppnar paket, hon var nöjd med innehållet i en del......
 
Som sagt, vinter igen....
 
Jag fick en tavla.........nä det var inte på riktigt, men ganska kul egentligen. Då jag på grund av platsbrist här hemma, har försett hela kontoret med "överskotts"-tavlor (hahahaa....)
 
....men det här var på riktigt....Tack!
 
"Firade" fredag och frihet med musselkrustader och ett glas vitt, maken fick öl.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0