Gräsklippare & "kyrklig" sammankomst

Idag har jag varit på Kärnsjukhusets ortopedmottagning för att få knät bedömt, ja jag skulle nog kunna få en titthålsoperation, men inte förrän jag hade försökt med sjukgymnastikträning i flera månader och jag skulle inte förvänta mig att det blev bättre om de "rensade" därinne. Så det blir väl till att testa sjukgympan än en gång.
Det gjorde varken till eller ifrån sist, (för två år sedan) men nu när utgångsläget är avsevärt sämre, kanske det kan bli lite bättre. Allting är ju relativt.
Därefter behövde jag trösta mig med lite shopping, det fick bli ÖB och Rusta som hade billiga kryddor och  konserver. Dessutom var det extrapris på gräsklippare, så jag köpte en ny sådan, - till barnbarnen, i plast!
Elvakaffe drack jag i Hönsa och en billig pelargon från ICAs torgförsäljning i Tibro fick följa med hem på villkoret att den håller sig vid liv i ampeln på trädgårdsskjulet. "Fuskvarianten" som inte kan, är väldigt blek om nosen, så den ska få gå till den sista vilan.
Snart dyker mina vänner i "Mölndals kyrkliga syförening" upp, för vidare transport till Varnhems kyrka, där vi idag har förlagt vårt möte. Vi planerar inte att gå i kloster utan ska ägna oss åt alldeles vanliga, världsliga nöjen ikväll.
Då vi numera är spridda över Skaraborg, träffas vi nå'nstans i mitten för att: Rätt gissat- FIKA!


Förgätmigej och trädgårdsredskap



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0