Idag gick det bra........eller

Efter att ha "övat" mest hela eftermiddagen igår, lyckades så vår kund beställa biljetter till Guldjakten idag, då banken fixat internet-tillstånd på kontokortet. Så dom var nöjda och glada, återstår nu bara att se vad de tycker när äventyret är avslutat på söndag.
Nöjd var dock inte den som åkt till Undenäs igår för att se teater, på vinst och förlust. Det var nämligen ingen föreställning vare sig igår eller idag. Hade han frågat före kunde vi ha avstyrt resan. Sen var det herren som ville gå den historiska äventyrsguidningen och åkte till Paviljongen för att köpa biljett. Där är numera konstutställning och de skickade honom till oss på Turistbyrån (där den nu ligger) eftersom de var osäkra på vart han skulle ta vägen annars.
Milt uttryckt var han inte alls nöjd med att biljettkontoret numera ligger på Fästningstorget och att Turistinformationen flyttat från Paviljongen, där den ju låg för ett par år sedan, när han var här sist!
En stilla undran bara, hur många år ska man ha "flyttinformation" på den gamla adressen? Ett års eftersändning högst är det som gäller hos Svensk Adressändring och Posten. En del människor måste bara ha någon att skälla på när de är missnöjda och det spelar strängt taget ingen större roll vem......eller vad man försöker säga till dom.
Gym och matinköp är i alla fall avklarade och nu är jag ledig i fyra dagar. Dags att vila i två, för sen kommer barnbarnen igen!


Vad tror Ni??


Detta är i alla fall "a sure thing"......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0