Små citroner gula och röda prickar....

Igår kväll kom det en massa röda prickar och hälsade på mig, bara mig. Dom sitter överallt på armar, ben och mage. Kliade gjorde dom också, så in i den.....
Lite svårt att sova med andra ord, trots intagande av allergipiller. Inte hade dom försvunnit imorse heller, även om de blivit aningen färre. Till jobbet (och försöka låta bli att klia), för halvdags tjänstgöring och en kollega åter från sin semester som sällskap. Alltid någon att byta några ord med, även om hon hade massa saker att ta tag i på sin första dag efter ledigheten.
Tiden gick iallafall väldigt fort och ett litet ärende åt restaurang-kocken blev ytterligare ett välkommet avbrott. Han saknade citroner, vilket jag for till affären efter.
På väg hem kunde jag konstatera att de röda utslagen var betydligt färre och gladde mig åt detta. Skulle jag dock inte gjort, för de kom åter med ökad styrka under eftermiddagen, ny allergimedicin tagen och ett samtal till vårdupplysningen gav information om att jag kunde pilla i mig fler tabletter vid behov och ringa åter om det inte blev bättre. Något bättre har det blivit, men inte bra. "Kan ta några dagar" sa dom. (Hurra!)
Blev sittande vid TV:n och dåsade en stund, men kom sen på att det kommer ju en gäst..... 
Inte länge därefter ringde det på dörren och "Kanot-Fredrik" klev in för en pratstund om morfar, som han arbetat med på sextiotalet. Nu två timmar senare efter fika och samtal på verandan, samt beställning på flera barntröjor, åkte han vidare med kanoten på taket, mot hemmet några tiotal mil söderut.
Dags att tvättmaskinen får "sin daliga dos", detta åtminstone tills högarna är slut.....
 
"Jag rodnar....."
 
"Intervju-offret" startar sin hemresa efter träningsrunda i Örlen och samtal på Sågvägen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0