Falköping.......

....nästa, där en weekend med "Mölndals (o)-kyrkliga syförening väntade. Efter att ha avlämnat trevliga reskamrater, var det dags att träffa nya. "Föreningen" hade redan hunnit med ett besök på Arboretum i Floby, medan jag tagit mig norrut från Skåne.
Anslöt till sällskapet på Falbygdens ost, där julmarknaden var i full gång och inbjöd till en del shopping. Lunchbuffé i ostparadiset, fick avsluta denna aktivitet. Vid det laget var jag så trött att jag "såg i kors" och längtade efter en dusch. Vi fortsatte till Wilhelmsro bed&breakfast, där vi skulle övernatta och jag hittade en säng att kasta mig i och mycket snart var jag väck för världen.
De andra åkte till Mössebergs kurort för att njuta spa, vilket jag senare skulle ansluta till för att vara med och äta räksallad gemensamt. Inte var jag utsövd inte när väckningen ljöd, men en dusch bättrade på oddsen för att jag skulle kunna hålla mig vaken ett tag till iallafall. En mycket väl tilltagen och god räksallad tillsammans med nästan lika trötta spa-njutare blev det, innan vi förflyttade oss tillbaka till B&B för nattfösning.
Champagne, vin, snacks och frukt fick vi i oss innan "klubban" åter slog till och det var omöjligt att motstå den redan testade mycket sköna sängen. 
Väl tilltagen sovmorgon följde i denna rogivande miljö och frukosten bjöd på många ekologiska läckerheter.
Mera prat blev det och så småningom även en kaffestund med kaka, innan vi styrde kosan hemåt.
En hel del att plocka ur bilen var det vid hemkomsten och mycket att packa upp, men hann iallafall med det mesta.
Inga fixade lite spagetti med köttfärssås till middag och så småningom fick jag återknyta bekantskapen med min egen säng.....
 
Infarten till Falbygdens Ost......
 
....delar av julskyltningen.....
 
.......och såklart en massa ost i butiken.
 
Entrén på Mössebergs kurort.....
 
...där räksalladen snabbt försvann, i "badrockarnas land" ......
 
....och bassängen tog igen sig efter alla badarna.
 
Morronutsikt från köket....
 
...frukost....
 
....var vi alla i "föreninga".
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0