Alla kan......

....om dom vill. Inga har fått "konkurrens" i köket. Återstår att se om det bara är ett tillfälligt "gästspel" av Inge, eller ett begynnande intresse.....
Idag hade han fått "order" (och recept) på pasta Carbonara, till middag. Det var nästan klart då jag klev in i huset, efter en förmiddag på skolan, ett besök på gymet och ett möte med personalpoolens chef.
Inte nog med detta, utan han hade också letat fram ett recept på GI-äppelkaka och provat. Hur mycket nytta det nu gjorde med GI, då det serverades vaniljsås till bakverket. Men jag klagar inte, för vaniljsås är alltid gott (och ätes gärna i riklig mängd dessutom) på därför avsedd kaka.  
Allt till belåtenhet alltså och toppat med en god kopp kaffe. På datorn kom sen även en feedback från handläggaren på AF, att min rapportering för augusti var godkänd. Bättre sent än aldrig, efter mitt påpekande blev det taget tag i iallafall och det är positivt, men redan i övermorron stundar nästa aktivitetsrapportering.
I skolan var det slut på pennor och suddgummin, i klassrummet. Ok, ner till expeditionen för att hämta mer, trodde jag/vi, men se det var totalbrist på hela skolan. Nästan iallafall, men efter viss övertalning och argumentering "för min sak", lyckades administrationspersonalen med gemensamma krafter nosa upp några ynka exemplar av varje. Så vi kunde fortsätta med undervisningen......
Säger som Sverker sa i Plus: "Ska det vara på detta viset....ska det dä' ?
"Nypremiären" på gymet är nu också avklarad, hoppas kunna hålla i och komma iväg regelbundet nu igen. Har slarvat hela sommaren, bara att erkänna....
Fint väder, behaglig temperatur, men fortfarande något blåsigt ute. Kanske är lä och skönt i hörnet på altanen, ska testa detta strax. 
 
Samma utsikt och väderförhållande som igår.....
 
.....och här är bildbeviset från middagen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanna Maria J

M vilken middag! ;)

2014-09-29 @ 16:32:50
URL: http://oslofru.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0