"Efterdyningar", rundtur och jobb......

Jag vaknade efter en god natts sömn, men trots detta satt det en liten dj... kvar över vänster öga och bankade. Ja så kan jag väl beskriva det eftersom det var hanterbart, men inte bra. Hen följde med mig hela dagen och sitter fortfarande där och knackar lite. Vi får väl se om vederbörande ger upp till imorron.
Förmiddagen ägnade jag åt en tur och retur-resa till Hjo, för att lämna pengar till mor, handla några prylar på Hem & Hobby, samt vidtala syster med assistent om de möjligen kunde hjälpa mor att rösta imorron. Det var tydligen bara nåt hundratal meter till val-lokalen, att dra rullstolen. Enda alternativet, då hon säger sig inte ha fått något röstkort.
Vi får väl se hur det blir med den saken, för syster var inte på humör alls idag.....
Men dagens assistent skulle jobba även imorgon, så hon kanske tar tag i uppgiften. 
Efter ett snabbstopp hemmavid för lunch har jag nu arbetat fyra timmar i eftermiddag och därefter fått se Liverpool förlora mot Aston Villa. Ingen höjdare direkt, kanske ska se lite statsministerduell "till efterrätt" . Man vet ju aldrig, de kanske har nå't nytt att komma med såhär i elfte timmen.....(hahaha)
Dock ska jag slutföra stickprojektet (12 halsdukar och 12 fuskvantar), för utdelning med lottens hjälp imorron på jobbet. Jodå, jag jobbar fyra timmar imorron eftermiddag också. Lite "uppvärmning" inför veckan som startar klockan 09.00 måndag med ett dygnspass och följs av ytterligare två sådana innan veckan är över......
Tillbaka till stickfåtöljen alltså, ska bara fixa en varm hönökake-macka först........ 
 
Visst är det en läcker fönsterdekoration vi har på jobbet......
 
Lite montering återstår, sen är det klart......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0