En tupplur......

......kände jag var nödvändig då jag "landade" här hemma efter skoldag, Tibro-shopping och lunch med maken på lokal. Vi passade på att testa nya köket på Milners och det var helt ok, kan rekommendera ett besök till alla som är hungriga. 
Skulle ju besiktiga bilen, hade beställt och betalt tid men min slutsiffra fick inte komma förrän i oktober. Ogjort ärende alltså, nu återstår att se om pengarna kan flyttas till ny tid, eller måste betalas tillbaka och jag får börja om från början. Makens bil var dock välkommen och behövde åtgärdas lite, sa dom. Tankfästet var tydligen påväg att rasa, vilket inte verkar så mysigt, så han beställde tid hos "grannen" till besiktningen. Det är säkert nästan gratis, eller vad tror Ni?
Denna veckan blev det bara en dag i skolan för min del, eftersom det är studiedag imorron och "personlig assistentdag" på fredag. Sen väntar en ledig helg, om nu inget oväntat inträffar (har ju trott så förut och blivit varse annorlunda).
Kanske att jag åker runt lite på Möbeldagarna i Tibro och kollar, samt besöker nån extra loppis, vem vet.
Igår hade jag tänkt (som så många gånger förr) att komma isäng tidigt, men Liverpool ville annorlunda. De spelade i engelska liga-cupen mot Middlesborough och efter oavgjort resultat följde förlängning och därpå tolv! straffomgångar, innan de tog hem segern. Då var klockan nästan midnatt, som vanligt. Kanske var därför jag nödsagades att lyssna på kroppen och ta en "powernap" nu i eftermiddag.
Den varade i ca tre timmar och nu är jag på g igen och ska sätta mig tillrätta i stickfåtöljen och glo på bland annat bönder........
Kaffe känns också som en utmärkt idé.
 
Se upp för lågt flygande "föremål"......
 
....för övrigt en grå och trist dag med mycket regn och snart är det mörkt dessutom.
 
På altanen syns restena efter makens sista "kok", höstlöv och rikligt med visitkort efter "gänget" med vänner.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0