Gomorron........

....vart tog fredagen vägen? Jo i ett illamående och dunkande huvudvärks"rus" som jag har försökt att sova bort. Har väl lyckats sådär, men vid fyra-tiden kändes det iallafall inte helt omöjligt att äta lite fiskbullar.
Skulle ju ha varit i skolan hos en annan lärare idag, men som tur var hade vi sagt "kommer jag, så kommer jag" eftersom det också har blivit en del akuta inringningar på boendet det sista.
Så också igår eftermiddag och därtill både imorron och söndag eftermiddag, men det hade varit trevligt med lite annan egentid än sånt här.
Mor ringde nyss, hon behövde pengar om en dryg vecka men för övrigt hade hon inga kommentarer.......
Ja lite segt känns väl det mesta just nu. Förhoppningsvis går det åt rätt håll, efter kaffekoppen som nyss blev tom.
Får slå på dumburken och sticka lite, innan det är dags att sova igen.
Men några fler politiska debatter blir det nog inte för min del. För det första så har jag ju redan röstat och för det andra käbblas det bara gammal skåpmat från alla håll och kanter. Ska man se "repriser" får de iallafall lov att vara bra.
Nivån på "debatten" har varit låg och dåligt uppstyrd hittills, så det blir Idol-jubileum för min del. Sen kanske jag tittar in på SVT1 mot slutet, (för lite nyfiken är man allt) att höra de dumheter som upprepas gång efter annan......
 
Kombinerad frukost/middag.......
 
.....och Ia "har skaffat pass" .......så nu så...... (Elins instagrambild)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0