Lågtempererat kött, Hallon-Ballon och Nanne-kram.....

På såna här jubileumstillställningar med alla priser och förtjänster i olika valörer (som ska delas ut), tenderar det till att dra ut på tiden. "Många goda insatser var det", som skulle premieras i Västergötlands Bordtennisförbund och två och en halv timma tog det av eftermiddagen innan allt var genomgånget.
Dock fanns det på plats ett antal "gamla" bordtennisspelare från damsidan, som hade en imponerande mängd landskamper i bagaget från sextiotalet, då det begav sig. Dessa nyttjades flitigt som prisutdelare och något eller några av namnen kändes bekanta.
Sen följde ett litet uppehåll innan middagen skulle serveras och några utmärkelser visade sig vara sparade, att ha som underhållning då vi väntade på nästa rätt. Men allra först presenterade kökschefen menyn, vilken bland annat bestod av "lågtempererad ryggbiff". Vilken visade sig vara helstekt nötkött, sen skuret i tjocka skivor, (mycket gott) med diverse tillbehör.
Som sagt var maten varvad med diverse uppvaktningar och underhållning från scenen. Strax innan desserten, kom kvällens stora överraskning infarande: Nanne Grönwall. Hon sjöng först en stund, för att därefter göra en paus och vara prisutdelare till de sista utmärkelserna,  hedersprisen.
...och se där fick även maken en släng av sleven, som tack för allt research-arbete till jubileumsskriften. Det blev både "diplom", statyett och kram av Nanne. Nu hade väl han knappt koll på vem detta var/är, då hennes musikrepertoar inte är något han lyssnar på, men att hon är hyfsat känd fattade han väl iallafall. 
Som avslutning på kvällen tog vi en drink i baren och satte oss att se ut över Skövdes nattljuspanorama långt där nedanför. Alltmedan en ensam trubadur "slaktade" än den ena. än den andra hitlåten.
Han hade precis förstört "Suspicious minds" och gick raskt vidare på "Proud Mary", men då fick det räcka tyckte vi och begav oss till rummet. Sängarna föll olika i smaken, själv hade jag ryggproblem, medan maken tyckte att de var ganska bra, när han väl somnade.
Hotellfrukost med vidunderlig utsikt därtill nästa morron var mysigt. Vädret var också helt perfekt och efter att maken besökt det idrottshistoriska muséet i källarplan, åkte vi till ÖB för lite proviant. (när vi ändå var i sta'n typ)
Hemma hade sonen övernattat och våra nattgäster hade haft väldigt trevligt på bröllopet. De åkte precis vidare mot sitt nattåg norröver och jag har satt tvättmaskinen i arbete.
Maken är på fotboll......
 
Utsikt från Billingehus, precis på krönet av slalombacken i Skövde....
 
...mera utsikt, bakom träden till höger finns Lingonstigen, där jag växte upp.
 
Sjuttiofem guldbollar som symbol för jubiléet, sköts ut från scenen....
 
...och en av dom fångade maken.
 
Här var vi.
 
Nanne Grönwall underhöll......
 
...delade ut pris och kramades.
 
Det här är vad han fick.
 
"Jag är så avundsjuk" sjöng Nanne som avslutning....från en stol i närheten.
 
Drink med utsikt..... "Hallon, Ballon" hette den visst och gick ju ner som synes, precis som makens öl.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0