Lite sömnig......

...... är jag allt. Känner det nu när jag satt mig vid datorn efter ett innehållsrikt dygn. Sitter här och smånickar, samtidigt som jag försöker "uppdatera mig" på Facebook-händelser och annat. Började som sagt igår klockan nio och slutade imorse 9.30. Sen blev det en resa till Hjo ovanpå detta, för att besöka mor en stund. Men då "inte alla hästar var i stallet" (i den tidiga morrontimman) fick jag ganska snart återvända till arbetsplatsen, då jag upptäckte att telefonen låg i kjol-fickan. Jag som varit så redig och tänkt på att lämna kvar alla jobbnycklar och kort, istället för att släpa på dom.....
Hann iallafall in på second hand  i Hjo och sprang där på syster, som hade tid att säga hej innan hon stressade på assistenten, att de skulle vidare. 
Efter återlämnandet av telefonen fick även Tibros second hand en snabbvisit, innan det åter var dags för en överenskommen hundpromenad i perfekt väder. Lite mjölk behövdes säkert hemma tänkte jag då lokalaffären passerades vid två och stannade till. Där på ingångsdörren stod, att de stängde en timma tidigare just idag. Men jag fixade det precis, både in och ut innan klockan slog.
På förstutrappan möttes jag av maken, lastad med sitt senaste kok av äppelmos, påväg ut till frysen i gäststugan.
Efter föga fantasirik middag bestående av kebab&klyftpotatis, skalade vi gemensamt äpplen till en ny gryta moskokning. Den är precis klar och ska förpackas. Sen blir det Liverpool på en annan burk, samt hyfsat tidigt sänggående, då jag åter börjar på jobbet klockan nio imorron, för att denna gång arbeta till klockan fem på måndag eftermiddag.
Inget ljug förrän då alltså och huvaligen vad mycket som måste ha försigått på Facebook, vid det laget......
 
Hade med egna äpplen och bakade en äppelkaka till kvällsfikat (blev inte mycket kvar....)
 
Under natten hade detta konstverk åstadkommits på min bil......
 
Snöpinnar sålångt ögat kan se, men ingen snö på länge än hoppas jag....
 
Det kliar nånstans, men jag vet inte vaaaaaaar.........
 
En bit av en kopparorm passerade vi....
 
...och snygg svampdekor på en trädstam.
 
Maken "tjuvstartade" lite med skalandet...utomhus, medan jag fixa middag.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0