Nu är det gjort......

....den medborgerliga plikten, att i en demokrati gå och lägga sin röst. Givetvis röstade jag på rätt sida också,  vilket i min värld är så självklart, att det inte ens behöver ordas om vidare.
Skolan avklarad även idag och trots allt teknikstrul, blir det lite tid över för regelrätt undervisning. Nu är det ju inte jag som planerar och bestämmer lektionsinnehållet, men helt klart är det mycket frustrerande att inte som lärare kunna ägna största delen av dagen åt lärande, utan mer eller mindre vara akut-tekniker på strulande och långsamma datorer. Lägg därtill icke fungerande kopiator, för utskrift av övningsuppgifter och vem som helst skulle väl vara färdig att klättra på väggarna.....
Dock får man säga att lärare är ett luttrat och tåligt släkte, men den inre stressen kan inte vara nyttig i längden.
Detta iakttaget av en observerande, registrerande "sidekick", dvs. jag själv. Flexibiliteten är imponerande.
Hem för att möta kompisen som kom på besök, två gånger. Hon hade, precis som jag tvättdag och behövde en "halvtidspaus" för service. 
Vilket får mig att komma ihåg den andra tvättmaskinen som ännu inte är tömd och åtgärdad.
Några fynd på second hand hann jag också med, bland annat vinglas med "grogglasblommor". För jag har kvar sedan före branden (-97) några glas inköpta hos porslinsaffären på Sparhuset då det begav sig, med just detta blommönster.
Sen blir det dumburk med stickning. Jag är rätt förutsägbar och inrutad i mångt och mycket, men man har inte roligare än man gör sig.....
....och sticka är både roligt och rogivande, i min värld.... det också!
 
Halsduk nummer tio (av tolv tilltänkta)
 
Dagens fynd......
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0